Új hozzászólás Aktív témák

  • máyköl

    veterán

    válasz omfgk #105093 üzenetére

    A Madridnál reformálni kell. Bale, Benzema kuka. Modric 32 éves, nem tudom Casemiro és Kroos mellett ki fogja őt pótolni, mintha Kovacic -ban nem bíznának. Marcelo 30, Theo nem fogja tudni őt pótolni. Ramos 32, szintén nincs pótlása, Nacho jú beugró ember, de nem elég jó alap kezdőnek, Vallejo folyton sérült. Asensio -t nem tudták beépíteni a kezdőcsapatba, bár szerintem őt vétek lenne elengedni. L.Vázquez hiába jó forma, nem tartom hosszútávon Real Madrid szintnek. Tele vagyunk "felesleges" játékosokkal, akik lehet hogy nem feleslegesek, de nem kapnak játékszerepet. Llorente, Borja Mayoral, Hakimi, Ceballos, Vallejo, Theo (bár ő inkább menjen, szerintem Alavés szint).

    Valamint ott van még a Madridi szurkolók közt is folyton vitatott téma, a kapuskérdés. Én azt gondolom, hogy Keylor Navas nem Real Madrid szint. Igen, vannak elképesztő bravúrjai, és jó időszakai, de ezt leszámítva egy tök átlagos kapus, nem kevés potyával és bizonytalansággal. El kellett volna már hozni De Gea -t.

    Ergo az én meglátásom szerint kellene nyáron egy kapust, egy minőségi közép és balhátvédet, valamint 1 középpályást és 2 támadót venni. Keylor, Benzema, Bale, Theo mehet. Dea Gea vagy Kepa jöhetne a kapuba, balhátvéd még talán 1 évet ráér, de Alabát jó lenne megszerezni, Ramos is kora ellenére még a csúcson játszik, középpályára talán Verratti -nak örülnék a leginkább (De Bruyne, Kanté szerintem impossible), Bale és Benzema helyett pedig szerintem Hazard és Icardi. Bár valami azt súgja, hogy a következő szezontól Neymar már a Madridban fog játszani, de ne legyen igazam...

    De ami talán a legfontosabb: Iscot, Asensiot, Ronaldot megtartani!

    Perez lassan ki kell, hogy nyissa a pénztárcát, idén már egyértelműen érződött, hogy szűk ez a keret... :(

Új hozzászólás Aktív témák