Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Én eddig védtem a VAR-t és fenntartom, hogy igenis a jövő futballjához elengedhetetlen és lesz egy pár éves "átmeneti" időszak, míg lesz egy kiforrott, jól működő rendszer, de a tegnapi meccs után be kell látnom, ez így most már olyannyira vállalhatatlan, hogy valóban károsítja a futballt.

    Én csak azt láttam magam előtt, hogy drasztikusan fognak csökkenni a téves ítéletek, arra azonban nem számítottam, hogy ennyire fosni fognak a játékvezetők, amint egy kicsit is kétes szituáció van és hogy a VAR ellenére is képesek lesznek rossz döntéseket hozni.

    Még azzal együtt is, hogy a spanyolok szabályos gólját vette volna el a spori (és akár még ki is eshettek volna ennek köszönhetően), azt mondom hogy ezt így, ebben a formában nem szabad folytatni. Valóban vicc, Benny Hill-szerű kabaré az, amit művelnek.

    Mondom ezt úgy, hogy én a spanyol meccset néztem tegnap, nem a portugált, ami állítólag még vállalhatatlanabb volt.

    szerk: A VAR a mennyeibe tökéletes volna, itt annyira sok a fogalmatlan, rosszindulató (és khm. részrehajló?) spori, hogy lenne látszatja, a játék tempójának, sebességének, élvezhetőségének a rovására meg biztosan nem menne ;]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák