Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Pallottát 3 hónapra tiltotta el és 19 ezer euróra büntette az UEFA, mert a BL elődöntő visszavágóján teljes joggal verbálisan nekiment a szánalmas fehérpálcás játékvezetésnek.

    Az idegenbeli szurkolói "rendbontás" már korábban 50 ezer eurós büntetést ért a csapatnak.
    Talán nem kellene kalapáccsal rohangálni az angoloknak és akkor nem fordulna elő egy ilyen tragikus eset.
    Sajnos egy ártatlan ember látta kárát az összecsapásnak, mert nagyon szerencsétlenül esett, de hála az égnek már jobban van.
    Az EB-n is erősködtek az angolok aztán kaptak is rendesen, de ők már csak ilyenek...

    Amúgy ha már a sajtó így felkapta Ninja és Alisson eladását, érdemes lenne az érkezőkről is szót ejteni. Főleg, hogy pozitív a mérleg és nem a levegőbe megy a vásárolgatás.
    Bár már megszokhattuk, hogyha végül valakit a Roma igazol le az botlábú paraszttá válik, hiába volt sztár pár nappal azelőtt amikor még más klub radarján tűnt fel. Pl Pastore egy zseni volt míg az Inter akarta, most egy sérülékeny kiégett bohóc, a kis Kluivert kb sztárként volt kezelve amikor Mou azt mondta neki hogy akarja őt a csapatába, most csak egy ígéretes tini, Cristante sem egy szürke kérdőjel volt amikor a Juve környékezte Pellegrinivel együtt. Tavaly kb kiröhögték a csapatot hogy egy nevenincs kapussal akar nekivágni a szezonnak.

    Pastore, Kluivert, Cristante, Marcano, Mirante és Malcom (99%)
    Plusz akik majd később kerülhetnek a felnőttek közé: Coric, Zaniolo, Bianda és Fuzato
    Rajtuk kívül egy első számú kapus még várható.
    Ez szerintem több mint ígéretes.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák