Új hozzászólás Aktív témák

  • Datsyuk

    aktív tag

    válasz #16514048 #111954 üzenetére

    Azt hiszem ebben a kérdésben nem leszünk egy véleményen. A címer módosítás tiszta sor, az gáz. De teljesen más tészta.
    Nekem olyan érzésem van mikor olvasom ezt az identitás vesztés és most már semmi se a régi cikkeket, mintha Ronaldo Baktalórántházára igazolt volna. Na ott a játékos nagyobb lenne mint a klub.
    Egy másik példa: Rondaldo 33 éves, ahogy Lebron James. Mégis mindegyik NBA csapat azt akarta, hogy James hozzájuk menjen. Persze egyéb plusz dolgok jönnek ezzel, hiszti, marketing, ázsiai piac ki tudja még mi. De ezen felül azért ne szerződtessél le valakit mert x követője van ázsiában, jön a bulvár sajtó meg a paparazzik?
    Az aki úgy rendben tartja a testét mint Ronaldo vagy éppen James szerintem bőven tud még olyan teljesítményt nyújtani mint aki 28-30 éves.
    Sport szempontból abszolút volt értelme leszerződtetni Rondaldot. Persze Higuan is lő gólokat, de nekik nem ugyanannyi vagy +10 gól kell, hanem gólok kritikus helyzetekben (BL negyeddöntő, elődöntő, Döntő). Ahol Higuan én úgy érzem néha eltűnt ( Ála Lewandowski).
    Nah, most hoztak valakit aki rendszerint oda tolja az arogáns pofáját :D (by the way, én csak pozitív dolgokat olvastam amikor excsapattársak nyilatkoztak róla, Ferdinand,Giggs, Özil, Khedira, Kroos).

    Inkább mondanám egy Win-Win helyzetnek az egészet. Az hogy valakinek nem tetszik a játékos, lelke rajta van ilyen. Rúg 3 gólt és ugyan ezek az emberek posztolnak majd Ronaldo képeket facebook-on (Puzsért is ide sorolnám).
    Sokkal kritikusabb a helyzet, ha szaudi /katari hercegek, ázsiai billiomosok és amerikai nagyvállalatok veszik meg azokat a klubokat akikhez tényleg semmi kötődésük sincs de még az országhoz se.
    Szerintem várjunk itt ki. Majd meglátjuk, hogyan alakul a helyzet. Ez a Ronaldo hype is alá fog fagyni, de nem kell rögtön vészharangokat kongatni. :)

Új hozzászólás Aktív témák