Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz #16514048 #113867 üzenetére

    Ez abszolút így van :)

    Az ilyen Pirlo, Özil, Iniesta, Kroos, Modric szintű kiválóan passzoló, kreatív játékosok teljesen használhatatlanok, mert "lassúak" és gyengék, ezért inkább az ugyan no name, de erős, és gyors fekákat érdemes használni.

    A FIFA egyébként tényleg az a sorozat, ami fogalmam sincs, hogyan tud fennmaradni a piacon, sőt minden évben lefejteni a bőrt, miközben tömegek tolonganak érte. Fifa 18-ból is 24 millió példányt adtak el...őrület.

    Évente kidobnak egy részt, amit a következő után valószínűleg soha nem vesz elő senki, mindezt special editionökkel, faszomokkal együtt konzolon 30k-ért, miközben technikailag egy hulladék, az engine egy hulladék, a grafika, az assetek, a textúrák hulladékok, a játékmenet is 15 éve ugyanaz.
    A csapatok felállását egy 30 Kb-os patchel meg lehetne változtatni.. de ezért újra kiadni egy játékot magas áron a legnagyobb lehúzós geciség, ami létezik az iparban.

    És ezt emberek rendszeresen megveszik, horribilis összegekért. Még az évről évre jelentkező COD is tud annyi újat nyújtani, hogy ne totálisan ugyanaz legyen. Fel nem fogom...

Új hozzászólás Aktív témák