Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz forceberg #115364 üzenetére

    *antipátia

    Mivan? :DDD egy lapon sem említhető a sok dzsingás brazillal, és ezzel éppen dicsérni próbáltam :D
    Neki nem kellenek a felesleges biciklik, meg a látványos táncos cselek, mert ezek nélkül tudja ugyanúgy vezetni a labdát, csak mindenkitől 100x hatékonyabban. A látványos trükkökben meg mindig benne van a rizikó, Messi pont ezért a legjobb, mert ezt a skillt minimálisra tekerve úgy megy át mindenkin mint kés a vajon.
    Pont azért az ilyen Neymarokat a harmadik Shawcross belépő után már kiskanállal kellene összeszedni, Messi meg ugyanúgy oktatná a PL-t ahogy a laligát vagy bármi mást :)

    "Jesust NJr-ral egy lapon sem lehet említeni."

    Miben?

    A futball már nem fekete fehér mint régen, a labda nélküli mozgás legalább annyira a fontos, a csatár dolga sem már csak a góllövés, a védőé meg a védekezés..
    Ha pressingelni, ha védekezni, ha támadni kell azt ugyanúgy az egész csapatnak tudnia kell a leghátsótól a legelső emberig és mostmár egyre több kapusnak is. Egy Grosics ma kb. sehol nem tudna munkát kapni hiába volt annó kiváló hálóőr, változik a futbal :) A VB-n is ahhoz a kompromisszumhoz hogy Neymar villoghasson és a csapat ezt "elbírja" rohadt keményet kellett melóznia Jesusnak, meg az egész csapatnak. (rengeteg PSG verésnek is az ő leleményessége az oka: nem védekezik, nem támad le, felesleges cselekkel adja el a labdát a középpályán, amit egy jobb ellenfél könyörtelenül kihasznál)

    Elképzelném ha a sziti vagy a real középpályájára beraknának egy Ronaldinhot hogy trükközgessen és 10-ből 4x (de inkább 6-7x) eladná a labdát az mennyire férne bele, úgy hogy labdaszerzésben, presszingben és védekezésben sem tudna érdemit hozzátenni :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák