Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #118106 üzenetére

    Nem azt állítom, hogy nem voltak tévedések mindkét oldalon, hanem, hogy az egyik fél javára többet tévedtek.
    Olyan vita ez mint a Real - Bayern, na jó, annál azért kulturáltabb. ;] :DDD
    Szerintem a tévedések nélkül a két meccs összevetésében bőven alakulhatott volna úgy, hogy a Roma jut tovább, nem volt ez annyira lefutott.
    Amúgy a pikkelést nem látod jól, van egy szurkolói attitűd amire mindig fogok, de ez több mint pikkelés, maga a 'pool viszont sajnos vagy nem sajnos egy szimpatikus csapat, vagyis számomra Kloppnak köszönhetően mindenképp azzá vált.
    Félre ne érts, rád nem vonatkozik az attitűd rész, szerintem mi kb mindig jól el tudtunk beszélgetni, ha saját kedvenc volt érintett, ha nem...

    Én a Barcelona elleni párharcon azóta is csodálkozom, hogy valahogy nem sikerült a Barcelonát továbbjuttatni amikor szorult a hurok. Az első meccsen gyorsan tiszta lett a kép, hogy idegenben a Roma nem fog büntetőt kapni, mivel már az elején továbbot intett a bíró amikor Semedo beletérdelt Dzeko térdhajlatába, tisztán látszik, aztán amikor Pellegrini lábát elrúgta Umtiti a bíró 17 méterről ítélt szabadot, pedig tisztán látszik, hogy Pelle lába akkor kerül a 16-os vonalán kívülre amikor Umtiti már kirúgta addig.
    Kezdtem hasonlóan érezni magam, mint az emlékezetes Chelsea BL meccsen Övrebö irányításával...
    A visszavágón a csodához a játékvezetés is hozzátartozik, mert amikor nem nyúlnak bele, azt meg kell köszönni és ott be mert fújni egy jogos büntetőt, pedig 1-0 után a 2-0 már komoly rizikó volt az óriásnak.

    Említhetném a Lyon elleni thrillert is. Oké, lehet mondani, hogy nem kell idegenben 4-2-re kikapni a Lyontól, de hát a Barcelona ellen is kikaptunk 4-1-re, ugye... De ha a visszavágón, otthon, ha a bíró helyes ítéleteket hoz, a Roma 5-1-re nyer és továbbjut nincsen gond, sőt már a 3-1 is jó lett volna, ahhoz nem kellett volna tizit fújni csak a szabályos gólt megadni. Ehelyett Kassai két egyértelmű büntetőt nem fújt be, egy szabályos gólt pedig elvett mert lest láttak, tévesen. Ezek nem ilyen Fior-Inter féle kétes helyzetek voltak pedig hanem egyértelmű esetek, vissza lehet nézni.

    Jut eszembe, nekünk elvileg Orsato nem vezethet határozatlan ideig meccset a 2018-as Fior - Roma 1 - 1-re végződő meccsen történtek miatt, ahol a VAR használata nélkül ragaszkodott az ítéletéhez azaz a büntetőhöz.
    Hmmm, lehet a Fior ken meg mindenkit? ;] :D
    Amúgy ennyi erővel Orsaton kívül, Tagliaventonak, Bantinak stb sem kellene meccset, csak legfeljebb áramot vezetniük, ha Abisso 3 meccset kapott.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák