Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz forceberg #121175 üzenetére

    A Spurs egyszerűen elfogyott, én nem hegyezném ki csak egykét ember hiányára, persze 4-5 alapember hiánya már rengeteg. Szitinél azért hihetetlen hogy a tavalyi legjobbjukat egész évben nélkülözik és kb. meg sem érzik, de ott van Mendy hiánya is az egész szezonban. Nem tudok egy olyan embert abból a csapatból aki pótolhatatlan lenne (leszámítva Guardiolát és Manszúrt)

    De a Spurs alapemberei végigtolták a VB-t majd a kevésbé mély keret miatt végigtolták a szezont, sokáig harcban voltak a PL címért, most meg a top4-ért kell kaparniuk. Szerintem akkor sem nyertek volna ha van Kane és Son. Illetve simán nyerhettek volna nélkülük is, ha nem egy leharcolt Spurs az ellenfél. Eriksen és Ali is teljesen le vannak hajtva, aztán 3 nap múlva megint muszáj lesz nyerniük, és jöhet a BL visszavágó.
    Hiába jönnek habizolik a nagyobb költségvetéssel (ami vitán felül áll), de teljesen más közegben kell hétről hétre a két csapatnak helytállni, ami azért felemészti az egyébként sem bő forrásokat. Az Ajax meg jöhetett a kipihent gálakezdővel, ami egy olyan kezdő, ami bármelyik csapat ellen esélyes lehet jelenleg :)

    A liverpool is így fingott ki tavaly a szezon végére, éppen hogy össze tudtak drótozni 11 embert a kezdőbe. Már egy PL-BL kombóhoz is nagy szükség van a mély keretre. Csoda hogy a Spurs ennyire is bírja Trippierrel, Roseval, Sissokoval, Llorentével, míg mások a top4et is egyre ritkábban tudják elérni Pogba, Alexis Sanchez, Martial, Fred, Rasford, Mata, Herrera, Lukaku, Matic szintű játékosokkal. Felteszem a költői kérdést, ha ők szezonok óta szarnak tűnnek ilyen játékosokkal, akkor vajon a Spurs B sora milyennek tűnne abban a csapatban? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák