Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz ZavaBalazs #121405 üzenetére

    Szeretni én sem tudom Müllert, de azt sem szeretem amikor azt mondják rá hogy ügyetlen. A mozgása tényleg ügyetlennek tűnik, de kit érdekel ha jól helyezkedik és valahogy megtalálja a labda, vagyis jobban fogalmazva ő találja meg a labdát, de ha nem, akkor ő talál el valakit a bogyóval.
    Olyan Miro Klose utánérzésem van, nem csak az igazolás hasonlatos körülményei miatt ha létrejön, hanem hogy azt hiszi az ember ha púpos lenne onnan is a kapuba pattanna róla a labda. Őt még akkor sem tudtam utálni amikor elment a lazióba, csak annyit mondtam kár oda egy ilyen ember, Radu, Basta meg Lulic féle játékosok közé.
    Müller ritkán látványos, de nagyon hasznos, esze van a játékhoz, vagyis a mozgásokhoz, pont az esze miatt feküdne neki a Serie A, de az Internek csak akkor lehet ő nagy erősítés, ha olyan edzővel dolgozhat aki tudja őt használni, mert Müller egy taktikai elem, és a komfortzónáján kívül hajlamos szenvedni.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák