Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz jbalint18 #124839 üzenetére

    Mindenki a másik hibáiból él, csak az egyik kierőszakolja, a másik megpróbálja kivárni. Mindenkinek adódik olyan ellenfele, aki ellen fel kell adnia a focit legkésőbb az előnyszerzés után.

    Követem az Atletit, ha máshogy nem jön össze, akkor extended highlightsban. Kedvelem őket, akarnak, nyomnak, fociznak, pisilnek a széllel szemben is aztán 2-3. hely, hmm nem is tudom, emlékeztet egy másik csapatra. #ASRoma :DDD
    Amúgy a két szurkolótábor (Roma - Atleti) között is baráti a viszony, szoktak üzengetni is egymásnak, köszöntik egymást, amikor a Roma a BarcaReallal játszott kb mindig kitett a CurvaSud is valamit, de amikor idegenben voltunk jöttek Atleti szurkolók is római szektorba molinóval.

    2015 előtt és után is láttam őket szépen játszani, de láttam szorosan, kőkeményen (helyenként durván) védekezni is. Ölték a játékot amikor megvolt az előny, és abból jöttek a kontrák, tudatosan.
    Nekem ezzel nincs bajom, ha nem megy túl egy határon.

    Te láttál Roma, vagy Napoli meccset mondjuk a legutóbbi szezonon kívül? A Roma soha nem játszotta a "tipikus" olasz focit, pedig elhiheted mostanában rohadtul tudnék örülni pár unalmas egygólos meccsen elért győzelemnek ott, ahol szép nyílt focival elértünk mondjuk egy 2-2-t...
    Ránk és a Napolira mondták még Olaszországon belül is, hogy "calcio ispanico". :) Fonsecával sem lesz máshogy. ;)

    Arab és kínai pénz, sajnos vagy sem, nálunk sincs, próbálunk önerőből építkezni, ami a mai fociban bájos, de kb inkább naivitás, legalábbis rövidebb távon.

    "szélről berúgott labdákkal operál a csapatok 70 % a többinek meg van pénze jó focistákat venni"
    Sajnos a betömörülő alsóházi csapatok ellen mi is feladjuk a játékunkat és jön ez az ívelős szarság, de ennek a mestere mostanában az Inter volt, kérdezd csak Ringmant egy jó Candreva beadásról. :D

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák