Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Pkc83 #126135 üzenetére

    Jól van, látom nem ment át az irónia ;)
    Isten óvja a Barcát Neymar visszatérésétől. De Ligt helyett meg jött Grízmanó, mert oda létfontosságú volt igazolni - ja, nem. Teljesen dilettáns és fogalmatlan a vezetőség évek óta, aminek ékes példája, hogy még mindig Ernőbá az edző.

    Szezon elején persze még korai kongatni a vészharangot, de ez a nyár nagyon rosszul sikerült - és adjanak hálát az égnek, hogy nem kell még grátisz 80 misit kicsengetni a fhansziháért.

    rakitic - elfáradt, kiégett, el kellett volna a nyáron mennie már barcelonából
    Nem feltétlen égett ő még ki, lehetne jó pár éve, de hogy túlságosan motivált nem lehet azok után, hogy a Barca mindenféle ügyletbe bevonta és elpasszolta volna, Ernőbá pedig nem igazán favorizálta.

    arthur - rettentesen gyenge, szürkeló
    Van benne potenciál, de valóban nem fogja megváltani a világot egyedül, márpedig a középpályán nem kap annyi segítséget, mint anno Iniék.

    de jong - fiatal, jó, de kevés ahhoz, h egyedül megverjen még egy granada-t
    Idő kell hozzá, hogy beérjen és beilleszkedjen, ő még biztosan lesz jobb, bár támogatás és bizalom az ő irányába se ártana

    grizman - gyenge, ha nincs tényleg jó napja, meg labdát sem kap, sokmindent ne várjunk tőle
    Ennyi.

    suarez - jóbarát messi nélkül gyenge. most is az volt
    Na ő tényleg megöregedett, lelassult. Még mindig bámulatos, amit a labdával tud, lást múlt heti, parádés találata, de egyetértek, sótlan. Arra (már) nem alkalmas, hogy hátán cipelje a csapatot, ha ég a ház.

    Busi még nem öreg, de igen, ahogy mondod, lassabb - rég nem a posztja egyik legjobbja, még abban sem vagyok biztos, hogy nem kellene egy sorral hátrébb kipróbálni. Piquénél nem lassabb. Aki igen, valóban kiöregedett. És milyen jó lett volna mellé egy de Ligt, hogy motiválja, ütőképes párost alkothassanak, esetleg mellette kicsit ő is újjászülessen. Lenglet ehhez valóban karcsú. Umtiti klasszisokkal jobb, de ő meg több időt tölt az orvosi szobán, mint az öltözőben.

    Messi pedig nem lesz már fiatalabb - és semmi garancia rá, hogy a régi lesz a sérülése után.
    Jelenleg egy poszt van, ahol garantáltan a világ top3-as játékosa játszik (Messin kívül persze), az pedig a kapusposzt.

    Szerintem is nagy a baj, és ezek részét nem ezen a nyáron, hanem már az előzőn kezelni kellett volna.
    Fejétől bűzlik a hal. De nagyon.

Új hozzászólás Aktív témák