Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz máyköl #126356 üzenetére

    Szó se róla, ha azzal a mércével nézem, hogy a Milanban is vannak világklasszisok, akkor egyértelműen Hazard is az :)

    Valóban tág értelem ez a szó. Hallottam már olyat is, akinél az igazán világklasszis aki azon felül hogy magas szinten teljesít nagyon erős hatással van a csapatra, a csapattársakra, tehát maga a jelleme is meghatározza ezt a jelzőt. Példa mondjuk Ramos, vagy Kompany, akik teljesítmény szempontjából a legszűkebb elitét tekintve nem világklasszis védők, viszont mint emberek maximálisan azok.

    És mégha nem is teljesen értek ezzel egyet, valahol el tudom fogadni mint érvet :)

    Mbappé világklasszis matéria, de ő már túl van azon a lépcsőn, hogy csodatiniként van kezelve, meg kell mutatnia hogy tényleg világklasszis, egyébként egyetértek, amit azzal amit vele kapcsolatban írsz.

    Egyelőre eddig még ő is mindig földbeállt, amikor igazán kellett volna, hogy berúgja azt amit be kell (pl tavaly is a mu ellen) de ezen még bőven van ideje túllépni :)

    Aztán van jónéhány játékos akiknél azt érzem hogy igenis bennük van a világklasszis potenciál, de valamiért nem tudják megugrani...Modric, Salah, Griezmann, Kane, Neymar, Suarez...

    Suárez nálam bizonyította a liverpoolnál hogy az, meg szerintem a barszánál is, de valóban megfárdani látszik az utóbbi időben. Kane szerintem ízig vérig világklasszis csatár, bárhonnan, bármikor bárkinek képes gólt szerezni, a klubjában hosszú szezonok óta bizonyítja, rengeteg gólt szerez, a válogatottban is, nála szerintem azért szkeptikus a megítélés, mert hiányoznak a trófeák. Mordricot a kevés gólja miatt nem tartják sokan annak (pedig az :) ) Salah meg szerintem nem az. Klopp rendszerében nagyon működik, volt egy űrszezonja, és egy egészen kiváló átlagon felüli játékos, de nem világklasszis.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák