Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz mephi666 #136588 üzenetére

    én Ibra esetét nem értem teljesen meg, még mindig, ennyi idő után sem..
    most néztem az előbb ezt a videót is, amit csinált valaki róla, meg annak idején olvastam a könyvét is, ott is leírta honnan jöttek, mit csinált a suliban, meg azon kívül. egyszerűen én nem hiszem a mai napig sem, hogy ő olyan rohadt nagy különleges tehetség lett volna, mint tényleg a legnagyobbak, vagy maga az istenített R9.. viszont végül ugyanoda jutott el, egy tök mezei kis svéd szürke környezetből. szóval nem a brazil gettó, nem argentína nyomorából kiemelve, meg nem egy angol elit focisuli.. egy bosnyák bevándorló-gyerek, aki szerette a focit, állandóan R9-et nézte, próbálta utánozni, ellesni minden mozdulatát, amennyire tudta.
    na most, ehhez jött -és talán ez volt a nagy mákja és előnye-, hogy jó magas volt és jó sebessége is ennek ellenére, és így tudta megcsinálni ezeket a többnyire ellesett dolgokat annak idején a svéd fociedzéseken is - gondolom én.
    és mivel mindezt svéd környezetben is tudta megtenni és nem mondjuk egy alföldi, békés megyei kis szartelepen, ahol mondjuk pl én nőttem fel, arra történetesen nagyobb hatékonysággal mászkálhattak mindezek mellett ajax-megfigyelők is, akik megláthatták a mezőnyből kiemelkedő magasságú gyereket, aki még elég jól is cselezett..
    ennyi volt az ő sztorija. a többit meg már tudjuk. és így lett ő világsztár, a legnagyobb klubokat megjárt profi
    furcsa, de fantasztikus egy sztori az ő élete

    kicsit elkalandoztam. csak most a hsz-edről ez jutott eszembe

Új hozzászólás Aktív témák