Új hozzászólás Aktív témák

  • Noukoum

    veterán

    válasz Peterhappy #140154 üzenetére

    Magyarként az elmúlt pár évtizedben megtapasztaltuk hogy milyen érzés hajrában szerzett góllal elbukni mindent. És mint mondtam, egyáltalán nem volt egyoldalú a meccs.

    Szalai azért van a pályán mert rutin, birkózik, és fejel. Fárasztja a védőket. Aztán jönnek csereként a gyors támadók és milyen jól játszanak. Na ja, fáradt védelemmel szemben. Rossi próbálta nikolicsot kezdőként, teljesen besült mert nem tudott mit kezdeni a friss védőkkel.

    Sallaival az a gond hogy ő szélső nem pedig csatár. Egy felállt védelemmel nem nagyon tud mit kezdeni.

    Szoboszlai szörnyen játszott, egyrészt alig volt momentuma de ami volt is neki azt is rendszerint elbaltázta (pontrúgásokat és a gólt vegyük ki).
    Az nyilván látszik hogy más szint. De a válogatott meccseken mindig megszeppen. Vagy csak készül belőle az ellenfél (inkább az utóbbi). Tegyük hozzá, többet várunk tőle mint másoktól.

    Amit nagyon kiszeretnék emelni hogy a csapat a potyagól után nem esett össze! Ilyen szempontból nagyon szerencsés hogy izland egyből visszaállt mert kitudja ha gulácsi kapuja előtt van még többet a labda mi történik. Láttunk már ilyet, és akkor teljesen máshogy alakul a sztori.

    „Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

Új hozzászólás Aktív témák