Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz atee_13 #141514 üzenetére

    Részben egy ilyen kezezéssel nyertünk BL-t, úgyhogy erre rossz szavam nincs :))

    Más dolog hogy ez a hülye szabályok szerint valóban adható lett volna, ha ellenünk dönt így a bíró és tizit ad, akkor vállat vonok.

    De el kell ismerni, hogy idén valamiért kurvára ellenünk fújnak, minden vonalat megadnak az ellennek, minden vonalat elvesznek tőlünk (és rend szerint pontatlanul húzgálják őket hosszú perceken át hogy az lesnek tűnjön), szinte minden mezőnybeli kétes döntést ellenünk hoznak meg. Nem tudom hogy ez a kovid miatt tévés közvetítés érdek miatt van-e, hogy izgalmas legyen a bajnokság, vagy csak kegyetlenül berágtak a PL megújítós ötlet miatt, vagy úgy vannak vele hogy kapjon egy kis szembeszelet a bajnok..

    Konteók vannak bőven, és tényleg ez annyira szembetűnő már, hogy hajlok én is arra, hogy ez már nem lehet véletlen, de az elmúlt szezonokban inkább a javunkra tévedtek ilyen helyzetekben, úgyhogy engem ez annyira nem tud kiakasztani mint az internet népét :)

    más: Thiago igazolásban meg egyelőre az az egy jó dolog történt, hogy ahogy arra számítani lehetett abszolút nem lehet vele számolni, így CuJo a helyén berobbant a kezdőbe, 19 évesen, MOTM volt ismét :C

    129 labdaérintés, 94 százalékos passzpontosság, 2 kulcspassz. 4/5 fejpárbaj, 4 megelőző szerelés..

    valamit nagyon el kell baszni ahhoz hogy ebből a kölökből ne legyen semmi :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák