Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #147093 üzenetére

    Ezt a 70% buszozást eddig csak előnyben láttam tőle plusz akkor, amikor az ellenfél egy komolyabb erőkből álló csapat volt. Ha Fonseca eddigi irányítása alatti 1,9 lőtt gól per meccses statisztikáját 1.75 környékére rontja, viszont a 1.46 kapott per meccses mutatót 1.2-re vagy alá javítja már nyugodtabb leszek, és ezek az értékek arányosítva meg is felelnek még a legutóbbi két állomáshelyén alkotottaknak is. A Chelsea, Real és Inter korszakok eredményeit direkt nem veszem ide, mert az sokkal jobb ennél.
    Több, mint valószínű, hogy eltűnik ez a márpedig mi focizunk, ráerőltetjük a játékunkat mindenkire az ellenfél meg rúgja a gólokat elmélet.
    De Spalletti sem a támadásépítéséről vagyis a látványos támadófociról híres, mégis vele voltunk talán a legsikeresebbek és számtalan gólt tudok mutatni ami a szemnek is meggyőző módon született. Tegyük hozzá, Conte sem éppen a latin focit játszatja az Interrel.
    Mindenesetre már készül. :)

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák