Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz DeathAdder #147830 üzenetére

    "Lambert valami 4 millió volt" na jó de ha így nézzük Klairus is valami 4 milla körült volt.

    "Lovren sem volt flop, én ki nem állhattam, de sokkal jobb volt mint philips" Na jó de Lovren akkor valami 20 milla vagy mennyi volt akkor CB ért az elég sok volt Philips megy ingyen, azért annyival nem volt job Lovren :DDD mondjuk én kifejezetten nem kedveltem a "de voltak megingásai"- miatt. Ha visszanéznék szerintem a kapott gólok közel mindengyikében benne volt, hogy ő bénázott vagy a gól előtti szituációt töketlenkedte el.

    Ox szerintem nem peremként kezdte. Első szezonjában a city BL meccsig a sérülésig inkább volt alap. Salával nagyon jól kijött a játéka akkoriban. A sérülés után lett hanyagolva.

    "A beválási arány még mindig messze átlagon felüli nálunk" na de ha hozod az XG vonalat, hogy hosszútávon kiegyenlíti ;] akkor a br időszak meg szinte nagyon nem, de előtte a Dalglis félében se nagyon Roy papánál meg kb minden bukó. Még akkor is ha az eleje Comellié volt.

    Alapjában véve Jota is bejöhető kategória, de ha azt nézzük, hogy 1 szezonban már 2x dőlt ki hosszútávra az nem túl jó.

    Anno VVD nél csak pislogtam meg úgy gondoltam sok lesz, bár én Gyurival ellentétben ismertem :DD , de a végére kellemeset csalódtam az utolsó pennyt is megérte akár csak Alison, nem volt olcsó, de az ide szezonbeli bizonytalanságokat leszámítva TOP kapus

Új hozzászólás Aktív témák