Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Tibiajax #147996 üzenetére

    Semmi busz nem volt, a sziti ép helyzetet nem tudott kialakítani 100 perc játékidő alatt. 0,2 vs 2,0 lett az xg is, szart sem érdemelt a sziti.

    Ezek úgy nyertek BL-t hogy nem kellett semmi dráma, semmi bírói segítség, semmi mázli, semmi busz, laza csoportgyőzelem után simán leverték a Ticot, a reált, meg a döntőben a szitit, mintha csak valami extra kiemelkedő európai csapat lennének, pedig úgy is tudjuk hogy másfél éven belül kibasszák Tuchelt.

    Funfact hogy 3 BL döntőt vívtak Abra papa érkezése óta, mindháromszor idény közbeni edzőcserével jött ez nekik össze, az EL-ben Benitezzel dettó, a második alkalommal meg az egyszezonos Sarrival.

    Kanté miatt még jobb is hogy a cselzi nyerte, burtál meccse volt ismét, De Bruynet meg lehet sajnálni hogy le kellett cserélni, de az igazság hogy amikor pályán volt megint lófaszt nem mutatott a klasszisából, ahogy a nagy meccseken rendszeresen eltűnik a mezőnyben, amikor igazán kéne, Kanté meg az ilyeneken él igazán.

    Ha a franciák valami értelemezhető eredményt érnek el az EB-n simán övé kell legyen aranylabda, eszméletlen játékos, nagyon nincs a szintjén kezelve, pedig mindent tud amit egy világkasszisnak kell, csak nincs varázsló neve, elegáns mozgása, böszme feje van és fekete bőre...

Új hozzászólás Aktív témák