Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz paatrick #149143 üzenetére

    tudom, hogy van ásványvíz is náluk, de ez kb olyan, mintha valami lőszergyártó elkezdene c-vitamint is árulni :D

    eztet meg én nem teljesen értem ...szerb az apja, osztrák az anyja, de ő már ausztriában született... mit albánozott itt ész nélkül? :U ez is valami divatnacionalista, akiből kibukott az értelem?

    #149144: a fiunk 4 éves és hasonlóan viselkedik... nem tudom, honnan vette, de teljesen maximalista magával szemben: ha valamit nem sikerül elsőre tökéletesen csinálni, már azon felhúzza magát... most kezdi megérteni, amikor magyarázzuk, hogy "nincs olyan, hogy valaki elsőre mindent tökéletesen tud... gyakorolni kell mindent és egyre jobban fog menni" ...CR7 úgy tűnik, hogy ezt nem nőtte ki később sem :) valahol jó is tud lenni ez a tulajdonság, ha ebből motivációt tud szerezni az ember, de nem szabad átesni a ló túloldalára (vagyis lehet meg is cáfolom magam: ha ő kinőtte volna ezt és ráhagyja időnként, lehet most nem tartana itt... valószínű ebből merített mindig erőt, hogy "van még hová fejlődni" :K )

    [ Szerkesztve ]

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák