Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Tibiajax #150434 üzenetére

    Lehet itt hupolgatni meg ilyenek, de legalább egy "örülök, hogy tévedtem" jellegű belátás elférne itt. :P Remélem azért a te szíved is megdobbant, mert ez nem amolyan névlegesen magyar narancs volt, sokkal több annál.

    ____

    Vitán felül áll, hogy a magyar válogatott szintet lépett. Ebben a játékosoknak is szerepe van, s Rossinak is kiemelten.

    Köszönöm a válogatottnak és azt kell, hogy mondjam - Csoda volt ezt látni, ahogy minden megy jelentős hányadában a topok-topjai, három nagy esélyes féli a magyar válogatott játékát!

    Az út kiváló, lépkedjünk tovább ezen az úton! Kész csoda amit elértünk. Ezzel a játékkal, amit itt nyújtottunk bármelyik másik csoportból továbbjutunk. A sors nem volt kegyes, de a látott játék alapján egy dolog biztos: eljön még a mi időnk.

    Hol mertünk volna arról álmodni az elmúlt időkben, hogy Törökország, Szerbia és Oroszország előtt csoportelsők lehetünk a nemzetek ligájában? Hol mertük volna álmodni azt, hogy a magyar csapat sakkban tartja a mérkőzések túlnyomó hányadában az utóbbi két világbajnokot és a legutóbbi európabajnokot?

    Az ilyenek ellen már valamilyen potyagól- vagy bevánszorgó labda-, vagy megvert védelem- árán már a fejünket fogtuk az első fél óra után!

    S nem csak az ilyen ellen, hanem már a török-szerb-orosz csapatok ellen is.

    Hosszú idő után van védelmünk, egy olyan amire most európa és az egész világ rácsodálkozott. Vannak (igen, több is) olyan védőink, akik magyar szinten igenis klasszisnak hívhatóak (Vili Orbán, Szalai Attila, de Botka is odaemelkedett melléjük!) Hogy Nagy Ádi hányszor nyúlta le klasszis játékosok lábáról a labdát, tökéletes tiszta szereléssel? Öröm volt nézni. Nego is oda tette szívét lelkét - ő bizony értünk is küzdött, ahogy a teljes csapatot fel lehetne így sorolni ezernyi érdemet kiemelve. Szalai ismét kimutatta a foga fehérjét tegnap este, hogy mekkora hatalmas küzdő és mekkora szív dolgozik benne a rengeteg őt érő kritika ellenére. Nem nyafog megmutatja! :R Sallai is rengeteget dolgozott elől, nagyot küzdött és ne feletsük el, hogy ő is még csak 24 éves! Van ideje még fejlődni! Öröm azt látni, hogy megérett egy új nemzedék,. Sallai-val Schaferrel (úristen, ő is mekkorát játszott az EB-n 22 évesen és hogy küzdött még a mérkőzés utolsó perceiben, s mekkora érzelmi impulzus, szenvedély és csalódottság volt az arcán a meccs végén! Igazi győztes lehet ő, igazi győztes mentalitással!) Schön Szabolcsban is szép jövőnk lehet (20 éves), csak amerika ne legyen neki örök kitérő... nyújtson ott egy nagyott és jöjjön vissza Európába alkotni egy nagyot.

    Jó volt magyarnak lenni, na. Csodát műveltek és a folyami trollok is remélem megbújnak egy jó pár évre a sarokban. A válogatottan ez nem fog múlni, végre büszkén tudunk kiállni a világbajnoki selejtezőkre és úgy, hogy van is esélyünk! Küzdelemre fel, a játékosoknak és a szurkolóknak is!

    #150605Viktoár

    Szerintem keress másik sportágat, a foci nem neked való. Látom, csak az EB-re tértél be, hogy magyarokról írj szépet és jót. Ne tedd, nincs reális képed a fociról. Ez most nem arról kellett, hogy szóljon 9 ponttal továbbjutunk. Ezt a szintet, amit itt letettünk a világ válogatottjainak 95%-a megirigyelné.. persze-persze, írhatod, hogy mit értek el vele - de ezzel is csak azt bizonyítod, hogy nem értetted a lényeget és hogy nem látod át a focit, mint olyat.

Új hozzászólás Aktív témák