Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz DeathAdder #152420 üzenetére

    amiket a pool ellen befújtak 11nek ebben a szezonban, azok után ez sima és tiszta volt :D pl amikor fabinho elrúgta boxon kívül a sheffield játékos lába elől a labdát, aki ezek után átesett a lábán, azt is visszanézegették és fújták büntetőre... (de volt még pár ennél cifrább eset is, amikor keresték a leheletnyi kontaktot percekig és szórták a büntetőt)

    összképet nézve: a dánok csak az 1. félidő alapján érdemeltek volna továbbjutást... onnantól kezdve védeni akarták az 1-1-et a büntetőkig :K lett így is angoloknál 20lövés, amiből 10 kapura meg Kane sorban cseszte el az ígéretes helyzeteket... a döntő szerintem full 3esély: mindkét csapat elég nyíltan játszik és nem fognak olyan szinten bunkerezni, mint a dánok... még az is lehet, hogy az este ritka rosszul játszó Kane összekapja magát és berúg 2-t a döntőben (én örülnék, ha a Sakál-Mount-Foden-Sterling négyes fent lenne: Saka+Sterling indulnak olyanokat, hogy nehéz őket lekövetni... a lomha, tökörésző Kane-t szerintem röhögve leveszik a pályáról)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák