Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #154383 üzenetére

    Érdekes ez a nagy PSG köpködés, Szabó Christophe is "szereti" őket, mégis kivette a szelet a fújolók vitorlájából amikor rávilágított, hogy sokkal jobban csinálják sportszakmai és gazdasági oldalról is mint pl a Barcelona teszi az elmúlt jópár évben.

    A City köpködést még megértem, ők képmutatóan együtt sírtak két napig Pereccel.
    De erről nem is írok többet Datsyuk leírta ami ehhez tartozott.
    --------
    Ramsey ügy: Én már hajlamos vagyok azt feltételezni, hogy ezek taktikai sérülések. Lásd Pastore akit az az agyonsztárolt Moncsicska szabadított ránk.
    Verik magukat az imádói hogy mekkora zseni, hát zseniálisan eladott mindenkit aki jó volt, Zanit sem akarta először elfogadni Radjáért, és 150 milliót költött 1.5 év alatt 99%-ban szarul és brutál bértömeget begyűjtve. A hűtlen kezelés megtestesítője. Ez nem egy tranzitcsapat Sevilla, ahol kb örülnek ha BL-ből EL-be mennek és semmi bajnoki ambíció nincs és majd akit összesöpör az utcáról az lesz éppen csapattá formálva, csak győzzön alkalmazkodni edzőbá.
    Na szóval erről a Ramsey dealről is sütött hogy mekkora hülyeség, és ezek a játékosok eladhatatlanok, lásd ismét Pastore és NZonzi, akik kedélyesen lébecolnak és hiába nem edzhetnek a csapattal nekik így is, jó vagy lelépnek ha kifizetik őket előre, hogy szakadjanak meg.

    CR esetében meg továbbra is tartom, hogy a juve sehogy nem jár már jól, sem ha elengedi sem ha megtartja. Mendes próbálja rámelegíteni valakire, de az tuti hogy ne fog úgy a PSG-be menni, hogy jobban keres nála Messi házon belül. City helyében behúznám.

    Mondjuk ha Conte az Arsenalba megy... ;] :DDD ...ki tudja?! :))

    #154390 dudu5130: Scamacca, akinek az apja májusban baseball ütővel ugrott be Trigoriába, hogy vegyék komolyan a fiát, mert romanista és megbecsülést meg esélyt érdemel mert itt volt primaverás. :DDD Égett a pofája szegény srácnak, az apukát meg kivizsgálásra szállították... :))
    Ha nem jött volna Eldor akkor elvileg ő lett volna a B terv. Sokáig én is úgy voltam vele hogy ki kéne próbálni mert nem tűnik rossznak.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák