Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    Fradi.

    Sokadjára is emelem a kalapom a Tábor előtt, lélegzetelállító volt a hangulat. Szerencsére az oldallelátó is sokszor becsatlakozott, nekem félidőre teljesen elment a hangom.

    Meggyőződésem (és ezzel nem vagyok egyedül), hogyha kint Uzi nem kapufára rúgja a tizit 1-1-nél, emberelőnyben, teljesen más lehetett volna a forgatókönyv, ahogy tegnap is, ha még tíz percig tart az első félidő (oké, ilyen nincs), talán rárúgunk még egyet az előnyre. Nagyon jók voltunk. A második félidőre aztán valahogy nagyon rosszul jöttünk ki (és ismerjük el, a svájciak is rendezték a soraikat és elég komolyan odatették magukat), törvényszerű volt a gól. Ott sem éreztem, hogy vissza tudunk pörögni a korábbi fordulatszámra, de a kiállítás után már tényleg csak a csodában bízhattunk. A piros lap miatt óriási volt a felháborodás, a második sárga lap jogos volt, az elsőt viszont nem értettük, bár ahogy olvasom, talán inkább kapta Aissa reklamálásért, semmint a mozdulatért) - a második sárgát megelőző helyzet pedig a helyszínen erősen lesgyanúsnak tetszett - márpedig ha behúzza a partjelző a lest, nincs a pirosat eredményező szabálytalanság. De lehet, hogy nincs miről beszélni és nem volt les - őszintén megmondom, nem volt még időm visszanézni sem a meccset, sem a kulcsjeleneteket.

    Őszintén szólva a jobbik csapat jutott tovább és a mi helyünk egyelőre az EL-ben van. Egy ideig nagyon közelinek tűnt a továbbjutás esélye, ezért fájóbb talán a kiesés - de legalábbis vereséget semmiképp sem érdemeltünk tegnap.
    Mindettől független emlékszem arra, hol voltunk a 2000-es években és hol kereken tíz éve, arra is, hogy ezek után megkönnyeztem, mikor két éve bejutottunk az EL-be, persze hogy örülök és büszke vagyok arra, hogy az EL most is összejött (főleg úgy, hogy immáron csak 32 csapatos). Kicsit úgy érzem, olyan ez, mint amikor a döntőt elbukva ezüstérmes egy csapat, míg a bronzérmes ugyebár "megnyeri" az érmét és boldog.

    Kíváncsi vagyok a sorsolásra, a negyedik kalapból sok jóra ne számítsunk, de szerintem reális esélyünk lehet a tavasz megérésére, óriási bravúrral az EL-ben, kisebb, de szintén nagy bravúrral a konfetti ligában.
    És többször nem írom le, de annyira, de annyira jó volna, ha több magyar csapat gyűjtögethetné a koeff. pontokat és feljebb tornázhatnánk a pozíciónkat az európai rangsorban, s a csapataink akár csak egy-egy selejtezőkörrel később kezdhetnének...

    Ami biztos: hogy érdemi esély legyen a csoportkörre, ahhoz bajnokságot kell nyerni.

Új hozzászólás Aktív témák