Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz dudu5130 #156671 üzenetére

    Pontosan így van igen, mivel akkor még nem volt onnan nagy érdeklődés, ez még azelőtt volt hogy ennyire berobbantak volna.
    Ziyech esetében konkrétan az Ajax vezetősége is megszólalt, hogy minden elő volt készítve és egyszer csak megszakította a kapcsolatot velük a kókler és hogy ezután kétszer meggondolják, hogy leüljenek-e vele/velünk tárgyalni.
    Ennyire nem jött volna, meg amúgy le lehet nézni a Rómát, tényleg nem tudunk annyit fizetni mint a lufisok, de most legalább van egy Mou és egy korrekt vezetés is nálunk aki tényező a piacon is, Abrahamet pl személyesen Mou kereste meg, Dzeko távozásakor egyből ő szorgalmazta a leigazolását és többször is beszéltek, ezt Tammy is elmondta, hogy milyen mértékben járult hozzá José a transzferhez, plusz ahogy mondta még Rüdiger is besegített.
    --------
    szerk. A válogatottban elszenvedett bokasérülése után, beinjekciózva tapaszolva ott lesz ma a kezdőben. 💪🏼

    Daje Roma! ♥

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák