Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz viharhozo #157035 üzenetére

    Ebből 220 milliót két 18 éves 'kölyök' (egy - feltehetően hosszabb időre kieső Pedri, Fati) és ter Stegen tesz ki, ill. egy 26 millióra taksált 17 éves Gavi.

    Mellette Pique (34) 7,5M, Agüero (aki valószínűleg nem tervez már hosszú évekre) 15M, Busquets (33) 9M; Jordi Alba (32) 15M, Neto (32) 5M; egy jelenleg nem a kertben nyilvántartott Luuk de Jong (31) 7,5 M és van egy Braithwaite (30), akit 18 millióért vettek, de már fele annyit ér (9M) a játéka alapján 5 gólt szerzett a La ligában 43 meccs alatt

    S máris kiesett közel 70 millió ismét...

    A köztes szakadék hatalmas. Van 14 játékos, aki 22 éves, vagy az alatti a keretben... Akikben a lehetséges potenciált is meg kell fizetni, de ezt még bizonyítaniuk kell, hogy tényleg bejövő nagy zsugák lesznek.

    Ez a felsorolás 20 játékost érintett eddig.

    Ezt elcseszett dolog volt így összehozni. Egy rohadt kötéltánc. Nincs meg az egyensúly, csak az agyatlan összevisszaság. Ezt nem az edző hibája.

    Főleg, hogy a szakadék ellenére is nagyok még mindig a bérek.

    S ha az idősebb korosztály 1-2 éven belül kiesik, akkor mivel újabb játékosokat megint nem tudnak venni - akár még nagyobb fejetlenség lehet úrrá, mivel hasonlóan tapasztalt játékosokkal, akik egy iránymutatást jelentenének a fiatalabbaknak - nem fognak tudni igazolni.

    A jelenlegi kaotikus pénzügyi helyzetben meg könnyen meglehet, hogy
    1, a magasabb áron jegyzett, jó piaci értéket képviselő játékosok nem akarnak abban bízni, hogy lesz-e fizetésük, amikor kapósak a piacon
    2, A Barca egyébként is nehéz helyzetben - akár kényszerülhet önként is az eladásukra.

    Életmentő lehetőség:
    3, jön valamilyen arab/kínai/egyéb befektetői csoport és megmenti a Barcát

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák