Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Tibiajax #157429 üzenetére

    :R

    Amúgy most leírtad kicsit azt is, hogy mit csinált nálunk Pinto a nyáron és még így is maradt pár...
    --------
    A sportigazgató legenda, az utánozhatatlan sevillai kopasz borbély, a transzferguru....
    Moncsicska...
    2018-at írunk...
    Kiderült, hogy az ügynöke felajánlotta Luis Diazt a Rómának, 4M€ és némi egyéb jövőbeni juttatásért cserébe, de ez a kókler visszautasította és Ante Coricot hozta Rómába helyette 6M€-ért.

    Nos, Luis Diaz MVP lett az évek óta talán most legerősebb Milan ellen, miközben Ante Coricról csak a kedves mama tudja, hogy merre jár...

    Ó Istenem, kár volt megnéznem, még mindig nálunk van csak kiadva kölcsönbe :O :( nem kellett az Almeriának, majd a Venlonak és az Olimpija Ljubljana sem véglegesítette, most pedig Zürichben van. De fingers crossed, itt már van gólja és gólpassza, csak adnak érte egy kisebb zsák bonbont.

    Ez nem egyszerű hűtlen kezelés, ez valami komolyabb bűn... Schick, Pastore és NZonzi 90M€, az akkor még nem szem előtt lévő Ziyech és Mahrez helyett. Ezek megint tények, amiket a csapatuk és az ügynökük vagy akár maguk a játékosok is megerősítettek. 2017-18-ról beszélünk...
    Szóval az ég áldja Friedkint, hogy megszabadított ettől és Pintót is azért, amit nyáron tett a Rómáért, bőven csillagos ötös a munkája, pedig ő csak egy Benficától jött. Brutális lehet úgy érdemben építkezni, hogy közben a sittet is te hordod.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák