Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz sh4d0w #158666 üzenetére

    "5 vagy 6 éves lehettem, ment a kör-kapcsolás a rádióban a futballbajnokikról, min-den szombaton hallgattuk az apukámmal. Azt mondta, hogy az igazi szurkoló nem mindig annak drukkol, aki győz, hanem választ magának egy csapatot. És nekem az a szó, hogy Videoton, nagyon megtetszett."

    cikk

    Igen, Rebrovvan célfocit játszottunk, nem szépet de baromi eredményeset és iszonyatos taktikai fegyelemmel. Ez most nyomokban sem fellelhető.
    Aludva egyet a tegnapi zakóra azt hiszem épp az a legnagyobb baj, ami az erősségünk volt; az összeszokottság, hogy igyekeztek együtt tartani a keretet, minimális játékosmozgás mellett. A Csapat egy része jóllakott, Európa motiválja, a bajnokság kevésbé. Csak sajnos bajnoki cím nélkül kb. mission impossible egy európai csoportkört megcsípni.
    Alhangon féltucatnyi játékos van, akinek feljebb kellene vagy már rég kellett volna lépnie, továbbállnia (pénzért), ehelyett egy részük marad és ellötyög még, egy részük meg ingyen továbbáll jövő nyáron.
    Látszik, mit akar Stöger játszatni, de szerintem nem tudja kezelni a játékosokat, egyszerűen szólva szerintem túl nagy volt neki a feladat, hiába volt korábban pl. a Dortmund edzője.
    De lehet, hogy tévedek.

Új hozzászólás Aktív témák