Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Soulfly842 #161374 üzenetére

    Olyanokkal szemben is, akik tisztán alázattal egy sportra tették fel az életüket.

    A valóság meg hogy nagyon sokáig azzal fölénnyel nem lehetett versenyezni még olyan patinás kluboknak sem mint az arsenal vagy a liverpool mert játszva túllicitálták őket fizetésben és vételi árban is, hiába nézték ki maguknak, abra a pénzével mindenkit háttérbe szorított, sőt kihasználva a pénzügyi fölényt tömegével vásároltak azokat is akik nem kellettek csak hogy ne másé legyen és hosszú évekig 30-50 játékosokat adogattak kölcsön különböző klubokba, konkrétan miattuk jött létre szabály, hogy ezt korlátozzák.

    Ezeket a játékosokat egy pillanatig sem zavarta hogy azért mennek oda, mert egy tömegeket kifosztó oligarcha végtelen pénzt fizet nekik illegális csatornákon keresztül, hát most 19 év habzsi dőzsi után megismerkednek a gazdag orosz tulajdonos árnyoldalával is. Az a bizonyos demoklész kard ott lebegett mindig a klub feje felett, már én is annyiszor leírtam a múltban.

    Tiltanám a sport területén, vagy a döntéshozás minden területén a politizálás ;(

    az ilyen szintű politika pontosan 2003-ba tette be lábát a fodballba, ekkor sok szurkoló kihátrált a csapat mögül, és voltak akik akkor jöttek mert pont azt szerették meg a klubban, hogy ilyen tulajuk van, most fogadják el ezt is.

    Azóta már szerencsésen virágzik a dolog, és ez követendő példa lett az araboknak is, miszerint egy nyugat-európai fodbalklubbal én lehetek akármilyen véreskezű autokrata féreg, legitimálhatom magamat a nyugati világban. Mi ez ha nem kőkemény politika.

Új hozzászólás Aktív témák