Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #164320 üzenetére

    Azt lenne jó tudni, hogy kinek és milyen beleszólása lehet a mintába pl a csapat részéről.
    Lehet a NewBalance rugalmasabb ilyen szempontból mint a Nike? Jó, mondjuk volt szép Nike mezünk, leginkább ez a 20/21-es galléros vintage címeres.

    Én ennek a meznek is nagyon örülök, pedig csak edzős szett volt anno. De ez még olyan vintage, hogy a legendás Mazzone volt az edző, aki miatt az lett Totti aki, de akkor még a kapitány Giannini volt. Páromtól kaptam ajándékba, tökéletes állapotú és az oldalon látható árnak a töredékéért tudta megszerezni.
    --------
    Nem kell messzire visszatekinteni, elég a hét elejét megnézni vagy a kupát és egy újabb következetlenség a bíráskodásban, mert ha ott tizi volt az ami akkor tükör simán meg kellett volna adni egyet a Salernonak.
    Értem, hogy a bíróknak van egy kis mozgásterük, és gondolom a VARosokkal le is dumálják, hogy mennyit engednek, de na...

    szerk. Közben a másodikat megadta, a VAR szólt le hogy lesse meg mégis.
    Perotti kihagyta. :(((

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák