Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    válasz Isildur01 #164899 üzenetére

    "Korunk talán number one játékosa kikosarazza a világ legnagyobb klubját. ahol valójában szintet léphetett volna, ahol a történelmi játékosok nyomdokaiba léphetett volna. Ahol mondjuk ki, történelmet csinálhatott volna. Mindezt miért?"

    Nem ilyen egyszerű a történet szerintem. Ferguson visszavonulása után szerintem senki nem gondolta volna hogy a MU többet a kanyarba se lesz (és 10 éve nincs is), és pont a City fogja írni a történelmet.

    Franciaországban is, 2000-es években a Lyon írta a történelmet, 7 bajnoki cím zsinórban, azóta viszont sehol nincsenek. Jelenleg a PSG írja a történelmet.

    És akkor ott a Real Madrid, ami mindig is pénzzel írta a történelmet, összevásárolta a legjobb játékosokat. Most meg az fáj neki hogy kevés lett a pénze. Egy ideig folyamatosan a Real Madrid döntögette a legdrágábban vett játékos rekordokat, Ronaldo, utána Bale. Hazard. De inkább ezt kéne felülvizsgálniuk mert 3-ból 2 borzalmas döntés volt, kidobott pénz.

    Simán benne van hogy mostantól a PSG fogja a Real Madrid szerepét átvenni. Ahogy elkezdik a BL-t is nyerni, a most felnövő generációnak már a PSG lesz az etalon. És nekik az lesz a történelem hogy 2020-2030 között a legjobb csapat a világon a PSG, és Mbappe pedig ott játszott lett gólkirály stb.

    [ Szerkesztve ]

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák