Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #166633 üzenetére

    Domenico Berardi egy Sassuoloban 33m 15g 17a
    előtte 30m 17g 8a, azelőtt 31m 14g 10a

    rendre kettőznek rajta, de mondhattam volna mást is pl Perisic, vagy nem szélről választva Pasalic, Pellegrini, Barak, Raspadori
    Van még 1-2 fiatal srác, akik simán hoznak átlag 7-8 gólt meg hasonlóan gólpasszokat alsóházból is és ez csak a Serie A. Így hirtelen még Marseille - Cengiz, vagy Ekambi - Lyon.
    Spanyolországból az épp Rómába készülő Guedes. Hazard ;] :D

    Oké az igaz hogy kb Rodrygo - Fati szint, de egyelőre ők sem Salah szint egyénileg.
    Nem látom benne azt amit sok helyen olvasok és az ágyús 85MŁ-os cédulát, mármint azt értem hogy az Arsenal miért tartja ennyire, nem bántóan egylábas sőt, ezen felül hazai és saját nevelés. A City megvenné oké, mert miért ne, gyors ügyes, Mahrez megy ki lassan, a MU lenne ahová tényleg kéne, de ők inkább vesznek Antonyt az Ajaxból túlárazva pedig ott flop szagot érzek bármilyen technikás, a Roma Fonsis védelme leszedte. Greenwood meg lehet elqrta a pályafutását.

    Ami a legviccesebb a történetben, hogy Gnabry Arsenal rejectként vált a Bayern egyik meghatározó játékosává.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák