Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Isco jöhet Miki pótlására.
    Abszolút reális, logikus és nagy húzás lenne, igazi trequartista. 1v1-ben bárkivel szemben van esélye, a labdáinak szeme van.
    6.3M€ volt a netto fizuja a Realnál, az olasz adókedvezménnyel simán jó lehet.
    Mondjuk hogy a Realban kiben lesz benne Modric után pár ilyen passz azt nem tudom.

    #166932venember83: Az a 86,86 szerintem a hónapok száma, ami alatt a Juve szeretné kitörleszteni. Valami korrektebb ajánlat kéne.

    #166918DeathAdder: Igen, mindezt elmondták napokkal a mercato hivatalos nyitása előtt. :C
    Mindegy, pont teszek a véleményükre, mert semennyire nincsenek tisztában a csapat körüli változásokkal előrelépésekkel. Meg amúgy is megszoktam, ha valami hypehuszár kis kamufrancia srácot igazolnánk talán jó lehetne, esetleg egy one season wonder dél-amerikai, mert amúgy a teljesség igénye nélkül Rui Patricio is fikázva lett sokak által, Smalling is, Miki is, Abraham is.
    Jut eszembe, megkövették már Pintót meg Josét, hogy Abraham mégsem csak egy 16-oson belül mozgó faék, vagy most a stat is elkerülte a figyelmüket? Tudom az Arsenalos figuráknak fáj, hogy Josét választotta, de na, azért legyenek már kicsit objektívek. Jó a teszkós, Kele "szakértésen" szocializálódott Josh Gadtól nem várok el ilyet azután hogy neki múltkor 4-0 után sem volt meggyőző a Roma meg szerinte Mourinhotól focit ne várjunk, a cirkuszon felül kár róla beszélni.

    Semmi kétség, Isco is szar lesz Mikit pótolni, akkor ha úgy alakul Zani helyére kit igazoljunk?
    Mahrez a minimum, ja nem, ő öreg, egy minden évben stabil 10+ gólt és gólpasszt egy Sassuoloban szállító Berardi meg túró. Dybala? Mert ha Zani lép szerint rámegyünk.
    Balra Guedes talán határeset. Frattesit középpályára le sem merem írni, csak az egyik legjobb olasz fiatal.
    Ez előrelépés?

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák