Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz BenHans #169549 üzenetére

    A Juventust nem szabad leírni, főleg nem ha visszajön Maris, Pogba és persze Chiesa, vagy ha jön Paredes. Rabiot megsérült így még nehezebb lesz elpasszolni ha egyáltalán van rá remény.

    Nem jönnek vissza. Vagyis nem egyszerre. Vagyis nem nagyon fognak együtt játszani. Hisz látod, mennyi a sérülés folyamatosan. Rabiot pedig marad a keretben, kitölti utolsóéves szerződését, aztán majd ingyen távozik, ahova szeretne, anyuci által kialkudott aláírási pénzzel. Ingyen jött, ingyen megy, így is a helyes a Juve számára, csak ne nyerészkedjen a klub egy ilyen gerinctelen pióca értékesítéséből. Sok jóra nem lehet számítani ilyen zsol…, izé, profikkal, mint Ramsey, Rabiot, Arthur stb.

    A Juve meg… Mindegy. A mester nem tanul semmiből, a Villarreal ellen is kísértetiesen hasonló volt a szitu, korai gól, majd a második félidő derekán egyenlítés, s végül döntetlen, pedig rohadtul kellett volna a győzelem. Rosszul nyúl bele a meccsbe, poszton kívül játszat embereket, sérüléshullám ellenére elenged a vezetőség fiatalokat, akiket játszatni kellene, lásd Miretti tegnap, mindegy. Sok sikert neki (Allegrinek és a Juventusnak), én már sok Juve-meccset nem fogok megnézni a vezetése alatt, az bizonyos, maradjon bármeddig, van sokkal jobb, de leginkább sokkal fontosabb dolgom, amit életnek vagy munkának hívnak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák