Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz DeathAdder #170709 üzenetére

    Igen, pontosan azért példálózom mert ahogy te is írtad, ez az első ilyen, ami számomra is meglepő, történjék bármi, illetve ahogy láthatjuk a másik oldalt (City), meg főleg meglepő ez a dolog és eredményesség is.

    Ez a történelem pedig ilyen, sajnos vagy nem, de ez már velünk marad, engem speciel nem zavar, mert már bőven kinőtte ezt a klub, azt nem tudjuk biztosan, hogy ez nélkül hol tartana a klub, de sanszosan nem itt, viszont az eredmények magukért beszélnek, és itt nemcsak az utóbbi 10 évet írom.

    A City csak mostanság költekezik értelmesen, de előtte a bankokat robbantotta minden évben az alapok miatt, a Pool meg ahogy írtam ezzel a 2 évenkénti csúcsra járással szomorú számomra, totál mindegy, hogy gazdag vagy csóró (bár akkor nem elől lenne a tabellán a PL végén), vagy értelmesen illetve túlárazottan veszi a játékosait.

    mephi666
    Azért Tchouameni is 100-ba fog megállni a végére, ez annyira nem kevés, de rajtakívül más drágán nem is jött, mert ugye beépültek a régi fiatalok, mint Vini, Valverde, Militao, Rodrygo még csak jön. Viszont sokan mentek, és ha nem is eladásoron át mentek, a fizetésük most már megmarad, ami szintén nagy összeg, ez lesz Hazard-dal is.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák