Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz DeathAdder #170719 üzenetére

    Csak mikor, azért a PL-ben egy ilyen kaliberű City-nek már nem annyira hiányoznak a klasszikus bajnoki címek, de a nemzetközi sikerek annál inkább. Én speciel már tavaly is azt gondoltam, hogy révbe ér a City, elvégre brutális volt már az a keret is...
    A másikra, hogy a RM eegy brand, ahogy a Barca is, ez így van, de pont tavasszal láthattuk, hogy ez nem mindig fontos, ha van elég pénz és olyan szerződés, amivel nagyobb lehetsz a klubnál (Macron meg a többi politikus ide vagy oda), tehát már ez sem annyira egyértelmű.
    Nem tudom, hogy a Pool mit mókolt Tchouameni-vel, de ameddig nem szállt be a Madrid, nem hallottam záporozni a híreket, hogy ő menni akar egyértelműen, itt talán a brand volt a lényeg, de ő se fog itt maradni örökké, kb akkor lép majd le (ha jól tolja a szekeret), mint Casemiro. Bellingham más tészta, de ő is fog kelleni mindenkinek jövőre, és ha nem is a brand, akkor a címek fognak dönteni, ami Liverpool-ban szűkös, mert ott már csak a bajnokság miatt sincs akkora esély PL-t nyerni, és ha szarul jön ki a lépés, vagy úgy, mint tavasszal a RM ellen, akkor még a BL se jön össze, sanszosan ez volt Lewa terve is a Barca-val, pechjére, hogy eddig várt, már réges-rég több mindent nyert volna, de ez ilyen, van 2 spanyol klub a világon, akik majdnem mindenkit megkaphatnak.

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák