Új hozzászólás Aktív témák

  • atee_13

    őstag

    válasz DeathAdder #170819 üzenetére

    "mit vársz tőle, hogy ronaldinhozzon?"

    Pl: Ne fussák le sebességből gond nélkül. Ha 16 belül hozzá kerül a labda egy kavarodás után, ne azt csinálja, h hátat fordítva a kapunak húzogasson addig amíg gond nélkül elveszik tőle és kontráznak belőle. Az hogy labdafelhozatalkor látványosan csak álldogál a pálya közepén lehet taktika része volt mert látványosan lassította a játékot a dortmund, de nagyon nem nézett ki jól képernyőn sem.

    "tud letámadni, progresszív passzolni,"- lehet mivel ezt a meccsét láttam csak 75 percig, de itt nem hogy nem tudott kifejezetten az ellenkezője volt, 75 perc alatt kb ami érdemi passza volt az 1 fordítás a jobb oldalról a balra amibe egyébként beleértek és így lett pontos.

    Azért figyelgettem mer nagyon úgyfest/festett, h őt akarjuk, de ráadásnak nem is olcsón, hát ezen a meccsen nem tűnt úgy, h érdemben hasznosabb lehet mint pl egy eliot és kb a leggyengébb pont a középpályán jelenleg. Azért aki körül 100m összegek repkednek citykó margit pool és megannyi csapattal van összeboronálva ott azért erős, h nincs hájp.

Új hozzászólás Aktív témák