Új hozzászólás Aktív témák

  • sh4d0w

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz LyonnaisFan1 #181011 üzenetére

    A ketto osszefugg, plusz rendszerszintu bajok vannak.

    Mar pedzegettem itt korabban, hogy a magyar edzok szarok; elobb csak nem hivtak oket kulfoldre (korabban Mezey, Gelei/Gellei, Bicskey stb.), majd merhetetlenul melyre vittek a magyar klub- es valogatott csapatokat*; aztan elkezdodott a maig is tarto folyamat, hogy mar a kivalasztas is rossz - a keves, valoban tehetseges jatekosunk (Sallai, Szoboszlai) inkabb a csaladi kapcsolataiknak koszonhetoen kerulnek el a magyar kozegbol - es az kerul elore, akinek a szulei befizetik a gyereket a csapatba; vegul pedig erdemes lecsekkolni, mikor nyert magyar edzo utoljara bajnoksagot az mb1-ben.

    *erdekes modon, a legarcpiritobb veresegeket megsem ekkor sikerult abszolvalni valogatott szinten, hanem Storckkal. Ettol fuggetlenul azert megemlitenem pl. Csank mestert, aki Sir Alex Ferguson Magyarorszagon tartott edzoi kurzusa utan feltette a nagy kerdest: "mondott ez nekunk valami ujat?"

    Tehat jelenleg klubszinten a kulfoldi edzokkel emelkedtunk feljebb, ezzel egyenesen aranyosan no az itt jatszo legiosok szama (nem felreerteni: nekem ezzel nincs bajom), mikozben az utanpotlasunk a magyar edzokkel Luxemburgtol es hasonlo futballoriasoktol kap ki - ami mutatja a magyar foci valodi szintjet.

    https://www.coreinfinity.tech

Új hozzászólás Aktív témák