Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz mephi666 #183123 üzenetére

    Szabó Pistánál épp az a nagy erény, ami Rossinál az EB-n volt. Az összeszokottság. Nem feltétlen a magyar játékosok miatt jó a KTE, hanem mert CSAPATként játszanak. Van egy-két egyéniség, átlag feletti játékos, de ez önmagában kevés lenne. Őszintén, ha egyénenként néznénk, a Vidi és a Fradi is jócskán előrébb járna, szinten minden poszton.

    Remélem nem kapják szét a Kecsót nyáron. Jó, és viszonylag fiatal játékosok alkotják, szinten mindenkiben ott van még a fejlődési potenciál. Egy-két okos erősítéssel pedig még feljebb léphetne a csapat (játékban is, talán helyezésben is). De nem lepne meg, ha a csapat felét kilóra megvennék más csapatok - de ne legyen így.

    Nálunk nem tudom, mi van. Értem én, hogy brutális sérüléshullám, kidőlt szinte minden középpályásunk, eladtuk a legjobb játékosunkat, de ennél több van/lehet a háttérben. Őszintén szólva én a fél csapatot világgá kergetném, vagy mert nem tartom annyira jó játékosnak (pl. Wingo, Civic, Kovacevic...) vagy mert kiemelkedő játékos, rossz hozzáállással (élen Ryan Mmaee-val).
    Ne röhögjetek ki, de azt mondom, ha minden játékos tudása legjavát hozná, stabilan EL-csoportkörös csapat tudnánk lenni (és néha megcsípve a BL-t) - de itt gondok vannak fejben. A legszembetűnőbb számomra, hogy azok nem igazán fejlődnek mostanság, akiktől várnám/remélném.
    Valahogy be kell rántani a bajnokságot, és nyáron egy óriási tisztogatást, jelentős vérfrissítést fedél alá hozni. De tartok tőle, 4-5 játékosnál több nem távozik, nem érkezik. És nyilván fontos, hogy a keret javarészt együtt maradjon, hogy nagyobb esély legyen a selejtezőkre, de a mostani csapategységet elnézve szerintem ha valamikor, hát most beleférne a jelentősebb átalakítás.

Új hozzászólás Aktív témák