Új hozzászólás Aktív témák

  • sh4d0w

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz LyonnaisFan1 #184586 üzenetére

    Ez mar csak a vegjatek, nem most estunk ki, hosszu evek "kemeny munkaja" vezetett ide, a MOL "beszallasaval" kezdodoen ("szintlepes"). Akkor elvettek a nevunket, a "tulajdonos" magasrol szarik ra, mi tortenik a klubbal. MB2-es es 3-as szinvonalu jatekosok horror penzekert idehozasa, tulzottan magas fizetesek, ostoba edzok szerzodtetese (Marton, Szabics, Boris, Huszti), jatekosok fegyelmezesenek elmaradasa, igazolasok elmaradasa - nem is vezethet mashova, mint a masodosztalyba. Valoszinuleg csak atszallojegyet valtunk es az mb3-ig zuhanunk, mert pletykak szerint Garancsi lelep, a MOL szerzodes pedig lejar, tehat nem lesz nagy szponzorunk. A legiosok szerzodese az mb2-vel azonnal megszunik, az utanpotlasbol pedig idetlen idok oda nem jott ki ertelmezheto jatekos (Szabo Levente nem az, o nagyon erosen mb3-as).

    Meggyozodesem, hogy Kodro szandekosan hagy ki mindet, hogy lelephessen innen - ha bent maradunk, maradnia kellene. Szerintem egyebkent nagyon nem minosegi jatekos, belole 24 egy tucat, Nego a "teljesitmenyevel" es az alazat hianyaval nyugodtan mehet a pics*aba - igazabol osszesen ket legiost sajnalnek, Kastratit es Stopirat. Az osszes tobbi helyett talalnank ugyanezzel a teljesitmenyszinttel sokkal olcsobbakat is.

    Nem baj, Juhasz Rolika elhet az altala megfoglamazott kedvenc hobbijanak es igazolhatja a magyarokat - mert azok olyan jok...

    https://www.coreinfinity.tech

Új hozzászólás Aktív témák