Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Z.É.T. #188794 üzenetére

    Az Union Berlinnel úgy néz ki, hogy összeomlott a sztori (vagy 2 napja), sokáig az volt előtérben, de elvileg angliából is érdeklődtek utána (átig szezon előtt még). Viszont Romano-tól semmilyen hivatalos nem volt, tehát ezek lentebb priorizálható, másodlagos források. Sallai Roli klubját a Freiburgot és a Hoffenheimet emlegetik most, de a törököknél mindig kutya nehéz. A Fener előszeretettel alkalmazza azt, hogy több forrással véletlenül szóba kerülnek a játékosai (klub közeli, vagy pénzelt újságírók, stb), s ezzel is próbálják fentebb verni a játékosok árát (ezekből nehéz nyomozni, hogy mi a valós és mi nem). Eljátszották már ezt a korábbi átig. szezonok kapcsán is Szalaival. Ezért ha Romano emlegeti, akkor elhiszem, de addig félve olvasok bármit :DDD

    Állítólag a Fener, a 12 milliós ajánlatot visszadobta a Union Berlinnek, a 14 milliót elfogadta (plegyka szintű), de mégis meghiúsult a transzfer. Részeleteket nem tudunk, a Kicker megerősítette a tárgyalások megkerekedését.

    "A sajtóban közben a Hoffenheim és a Freiburg is megjelent lehetséges kérőként, vasárnap délután pedig ismét szárnyra kapott a török médiából induló hír, miszerint az Union Berlinnél tárt karokkal várják a magyar futballistát."

    Kemények ezek a török átigazolási szappanoperák :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák