Új hozzászólás Aktív témák

  • LendvaiFeri1

    addikt

    39....

    39 év az evilági létsíkban egy olyan lélek által, aki a viszontagsággokkal teli, nehéz gyermekkorból indulva lett példakép milliárdok számára. A Manchesterbe kiforratlan titánként kerülő, ösztönös zseni életútja egy olyan, a Sir Alex Ferguson általi szakmaiságban lépett szintet, ami eleve adta számára, hogy minden idők egyik legjobbja legyen.Elhivatottsága, alázata és a már-már beteges profizmusa sosem tapasztalt szinten mutatta meg, hogy az új kor hajnalán milyen teljesítőképességet képes megugrani az emberi szervezet a futball világában.
    Mindennap...ennyi gramm étel, annyi km futás.Ilyen-olyan speciális gyakorlatok, amelyek napjainkban már edzői módszertanná nemesedtek.
    Koronázott királyként érkezett Madridba, egy nagyon nehéz korona alá. A koronát végül a fejére tette, majd igaz-örök bajnokként, minden rekordot megdöntő futballhéroszként távozott.A 94 millió eurós vételárát többszörösen megszolgálva, dinasztikus kihatással a Bajnokok Ligájában, eközben hazája válogatottját is a csúcsra vezette. Sosem láttam olyan boldognak, mint az Eb-döntő lefújásakor. A hazádnak dicsőséget szerezni...az azért valami egészen mást jelent.Az idő eltelt, de a már személyiségjegyévé avanzsált hiúságával együtt még ma is azt képviseli, amit annak idején létrehozott.
    Ehhez óriási erő és tekintély kell.
    S amikor Őt nézem, akkor döbbenek rá MEGINT arra, hogy nem Ő öregedett meg, hanem mi.

    "Én sosem megyek konditerembe, mert mindig onnan jövök." - Crisitano Ronaldo

    Isten éltessen, Bajnok!


    forrás: Szenszej fb.

    So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

Új hozzászólás Aktív témák