Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz dudu5130 #202874 üzenetére

    Nem mindenki gondolja így. Egy híres-neves magyarországi futballblogger szerint az Inter idén kétszer olyan jó csapat, mint tavaly. Nem akartam szemétkedni olyan kérdéssel, hogy mi egy csapat tekintetében a jóság mértékegysége és mérőeszköze, de ha idén tényleg ennyivel jobb az Inter, mint tavaly, amikor BL-ben a döntőig menetelt, és eléggé megnehezítette a City dolgát, cserébe a scudettóért zajló harcba nemigen szólhatott bele, akkor ez a kiesés mindenképpen komoly csalódás, hisz a tavalyihoz képest kétszer olyan jó Inter idén nem csak meg kellett volna szorítsa Európa krémklubjainak a tökét, de át kellett volna gyalogoljon rajtuk.

    Il Nostro Calcio:
    A repülőgépbaleseteket vizsgáló nyomozók hívják úgy az okozati láncot, hogy "chain of disaster", amikor egy herkentyű tönkremenetele valamilyen módon a teljes vasat szétcseszi.
    Jobb csapat az Inter, mint Atléti, talán még a Cholo-varázslattal együtt is. Azt nem mondom, hogy ezen a meccsen egyértelműen megérdemelte volna a továbbjutást, mert ugyanúgy ott volt a madridiak előtt is a meccslabda, de a két meccs alapján feltétlenül. A Chain of Disaster eleje nyárra vezethető vissza, amikor a szűkös körülményekből kijött ugyan három fasza kezdőjátékos, de a keret erősítésére már nem maradt lecsó, így fordulhatott elő tegnap, hogy kulcspillanatban Alexis Sanchezt kellett becserélni. Aztán jött az ősz, amikor az utolsó fordulóban elment a csoport első helye, majd a milánói meccs, ahol a teljesen megérdemelt 2 (3?)-0 helyett csak 1-0-val zárt az Inter.
    Mindez persze csak odáig vezetett, hogy az Atléticónak megmaradt az esélye, csakhogy ez egy olyan csapat, ami az ilyeneket megragadja. Nem tudom, játszott-e már idén ilyen jól a La Ligában negyedik, már hét vereségnél járó Atléti, de a tegnapi teljesítménye ahhoz már elég volt, hogy a tragédiához vezető zsinórt begyújtsa.
    Főleg az lehet bosszantó Milánóban, hogy a vetélytársakat elnézve idén is bőven benne volt egy hasonló menetelés, hiszen a mezőny nem lett sokkal erősebb (sőt), az Inter viszont kétszer olyan jó csapat, mint tavaly volt. Ezt mostantól kénytelenek lesznek az olasz mezőny szigorú dorgálására fordítani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák