Új hozzászólás Aktív témák

  • grizlisandor

    addikt

    Váratlan nyilatkozatot adott ma Mauricio Pochettino, aki elmondta, edzői stábjával ő is dönthet úgy, hogy nem marad tovább. Habár – elmondása szerint – nem erre haladnak a dolgok...

    "Tudjuk, milyen szervezet épül itt a klubnál, mindannyian folyamatos értékelés alatt állunk. Ha mi (az edzői stáb – a szerk.) boldogok vagyunk, akkor minden tökéletes. Ez nem csak arról szól, hogy a tulajdonos, vagy a sportigazgatók boldogok... Magunknak is fel kell tennünk ezt a kérdést."

    "Két fél van, akik dönthetnek ebben a kérdésben. Lehet, hogy a tulajdonosok nem elégedettek, a sportvezetők nem elégedettek, de az is, hogy mi sem vagyunk elégedettek, mert úgy érkeztünk ide, hogy van egy munkánk, de végül nem az történt, amire számítottunk."

    "Ha felmérjük a helyzetet, és nem vagyunk elégedettek, akkor el kell válnunk. Nem ez lenne az első eset, hogy egy edzői stáb egy szezon végén úgy dönt, hogy nem folytatja. Ha elmegyünk innen, az nem lenne a világ vége. De a dolgok momentán nem ebbe az irányba mennek. Nem mondom, hogy nem vagyok boldog, de a két fél közül az egyiknek mindig hiányzik valami."

    Forrás: Standard

    Szondázza a dolgokat, ügyes. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák