Új hozzászólás Aktív témák

  • pendre54

    addikt

    válasz forceberg #206855 üzenetére

    Melyik lenne az a másik csap? Ha esetleg, az MVM által adott évi 2,2 milliárd Ft kerülne megint szóba, akkor megint le kell írnom, nem először, és nem utoljára(a poltopikban már jó párszor) a következőket.
    Van a Ferencvárosi Torna Club mint egyesület, ennek az elnöke Kubatov, és van a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt., amelynek a vezetője Orosz Pál vezérigatgató. Ez utóbbi, mint gazdasági társaság üzemelteti a focicsapatot, az ugyanis kötelező UEFA előírás, hogy profi csapatot, csak gazdasági társaság üzemeltethet.
    Az MVM támogatást az egyesület kapta, és nem a Labdarúgó Zrt., ahol közel 20 szakosztály működik, többek között pl. a BL győztes férfi vízilabda szakosztály, vagy a rendszeres BL szereplős női kézilabda, vagy olimpiai érmeseket adó egyéni sportágak.
    Nyilván valamennyit kap belőle a Zrt. is, de a Labdarúgó Zrt. tavalyi költségvetése, 17,2 milliárd Ft volt . Az MVM támogatásból, a legnagyobb összeget, a folyamatos BL részvevő női kézisek kapják, nem véletlenül mondta ezt Kubatov. [link]
    Ehhez még annyit az arányokhoz, hogy a Győr éves költségvetése olyan 2.5 -3,0 milliárd Ft, míg a Fradié eddig, a másfél milliárdot se érte el, szóval van helye az MVM-es lóvénak, ha BL-t akarnak nyerni..

    [ Szerkesztve ]

    "Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw

Új hozzászólás Aktív témák