Új hozzászólás Aktív témák

  • hobizoli

    nagyúr

    :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

    Arjen Robben: "Életem legfontosabb gólját szereztem a hajrában, ki tudja, mi lett volna, ha nincs ez a mindent eldöntő késői gól. Fogadtam a fodrászommal a meccs előtt, hogy nyerünk, és bár nem hittem, hogy tényleg, de most jön egy ingyen melírozással."

    Robin van Persie: "Nagyon büszke vagyok rá, hogy pont a világ egyik élválogatottja ellen sikerült megszereznem azt a gólt, amivel én vagyok a legeredményesebb holland. Necces volt és végigizgultuk a meccset, de szerencsére a jó védelmünknek köszönhetően megszereztük a három pontot."

    Nigel de Jong: "Nagyon ideges voltam, amikor Németh belémrúgott, hisz nem elég, hogy szinte aláznak minket, de még cukkol is, hátha kiállíttatom magam, és mégnehezebb helyzetbe hozom a csapatom a kiállításommal. Szerencsére egy kicsit később a játékvezető nem állította ki Devecserit, és a góljának köszönhetően visszajöttünk a meccsbe."

    Patrick Kluivert: "El sem hittem, hogy sikerül megszerezni a győzelmet. Az utolsó pillanatig izgultam, hiszen a magyarok játékában mindig benne van egy gól, az utolsó percekben is, úgyhogy ameddig a játékvezető le nem fújta a meccset, nem nyugodtam meg."

    Louis van Gaal: "A válogatott törtélmének legizgalmasabb mérkőzését mutattuk meg, azt hiszem, a hazai pálya játszotta a legnagyobb szerepet abban, hogy a 90. percben egy szabadrúgásgóllal végülis haza tudtuk vinni a három pontot. Bevallom, az első félidő végén féltettem az állásom, majd Dzsudzsák gólja után elindultam az öltözőbe, de mivel hülye nem vagyok, és megtettem a Vendég sikert a Bwinen, végignéztem a meccset. Nem is értem, hogy nem nyertem."

    (fake)

    több drón kell ;P

Új hozzászólás Aktív témák