Új hozzászólás Aktív témák

  • IreN!CuS

    őstag

    Szóval értem én a frusztrációt meg minden egyebet , de ilyet leírni....:

    A Barcelona tanácstalan volt, nem tudott mit kezdeni a Real Madrid gyors játékával, ám ez sem tartott sokáig, hiszen a bíró egy csapásra megváltoztatta a mérkőzést. A 63. percben Messi ugratta ki Neymart, akiről Ramos lemaradt. A brazil egyedül mehetett Lópezre, ám Ramos hamar utolérte és hátulról próbálta zavarni, majd a világ legdrágább játékosa egyszer csak a földhöz vágta magát. Ramos értetlenül nézett a bíróára, aki nem csak 11-est, de piros lapot is adott. Eszméletlen. Szándékos szabálytalanságnak a jele sem volt tapasztalható, bár meg kell hagyni, hogy Neymar olyan gyönyörűt homorított, ahogy a nagy könyvben meg van írva..... Az emberhátrány ellenére a vendégek nem tudtak ziccerig jutni, de nem kellett félniük, a bíró gondoskodott róla a lefújás előtt 6 perccel, hogy teljes legyen a siker. Bal oldalon Iniesta kavargatott, és el is ment volna Carvajal mellett, de Alonso odalépett, és a bíró nem volt rest a kamu 11-es és piros lap után ismét a sípjába fújni. Messi ezt is értékesítette, és ezzel le is zárta a mérkőzést. 3-4! .....A Real Madrid kétszer is vezetett a mérkőzésen, és több lehetősége is volt, hogy 2 gólosra növeljék az előnyüket, ám mindez nem volt elég Ronaldóéknak, és a katalánok a bíróval karöltve büntettek.

    Forrás: Madridom.hu

    :( :U

    Aztán megy a csodálkozás miért is van "utálat" a két klub között....

    Én még mindig az mondom egy jó hajtós meccs -utóbbi évek legjobb derbije- volt sok bírói hibával . Ahogy a Barca úgy a Real is megérdemelte volna a győzelmet .

    [ Szerkesztve ]

    Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"

Új hozzászólás Aktív témák