Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz forceberg #55188 üzenetére

    :D Abból a szempontból bőven pártatlan voltam hogy egyik csapatot sem szeretem egyiknek sem vagyok szurkolója. Az pedig hogy épp ki az edző ebből a szempontból nem érdekel, csak olyan szemszögből hogy az általam kedvelt csapatokra ez milyen hatással lehet. Szóval inkább magát a csapatot nézem úgy cakk pakk és ebből kiindulva érzem úgy hogy Beni jobban illene a Unitedbe.
    Guardiola csak rontott a Bayern játékán de nem a játékoskereten, Luí-ról viszont még nem jelentenék ki semmit mert butaság lenne viszont azt már látom hogy milyen mentalitással érkezett. Az nem érdekel hogy mit nyert a Bayern Guardiolaval mert az még bőven a Heynckes érából maradt bennük, illetve még nem cseszte el ilyen rövid idő alatt Pepito. Persze előfordulhat hogy Luí a végletekig fogja erőltetni a 3 védős rendszert (3-5-2) és megbukik vele és a konoksága miatt elcseszi a United idényét, de akkor hasonlóan "bölcs" mint Pep. (((((ha ez így jönne össze akkor de jót röhögnék ha edzőt cserélne a két klub :DDD vagy menjenek vissza a katalánokhoz aztán irányítsanak együtt a konok majmok, de még az is lehet hogy Klopp megeszi/őt pl nagyon bírom/ :)) )))))
    Nem szeretem Lui-t sem, de jobb edzőnek tartom Pepinél, és hülye lennék az ő munkáját fikázni amikor még alkalma sem nagyon volt megvalósítani az elképzeléseit.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák