Új hozzászólás Aktív témák

  • B0V9B

    tag

    válasz L_YKing #70343 üzenetére

    Na ezt ne kezdjük el mert sose lesz vége...
    30 éve ez megy. Nembaj hogy szarok vagyunk mert nézzedcsak, találtam 1 országot akik még szarabbak nálunk. Nem baj hogy lopunk mert nézd, ezek sokkal többet lopnak mint mi. Nem probléma hogy munkanélküliség van/alacsony az életszínvonal/csóróság van, mert figyeljed, találtam egy Afrikai országot ahol sokkal rosszabb az élet mint itt. Akkor oké, minden király.

    Azt érdekesen ilyenkor senki nem hozza fel hogy tavaly nyáron az U18-as válogatottunk döntetlent játszott Gibraltár U19-es csapatával, úgy hogy már 2-0-ra is mentek a miniállam fiataljai. Egy 30 ezres közösségről beszélünk. Azt ilyenkor senki nem hozza fel hogy Izland 330 ezres lakossággal vezeti az EB csoportot, hogy a 2 milliós Szlovénia már 3 nagy tornára kvalifikálta magát a 2000-es években, vagy hogy a 4,5 milliós Costa Rica VB negyeddöntőig jutott, úgy hogy a halál csoportba kerültek és még 1 darab gyufát se adott volna senki azért, hogy egy pontot is szereznek majd. Első helyen jutottak tovább Uruguay, Anglia és Olaszország előtt.
    A lényeg mindig az hogy valahogy nagyítóval találjunk valamit ami még rosszabb mint mi, aztán dőljünk hátra és elégedjünk meg mindennel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák