Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz L_YKing #72291 üzenetére

    Jajj, és még én veszem a lelkemre a dolgokat... Fáj mi hogy a Barca kapta?! :D

    Amúgy volt egy videó hogy tök üres pályán ugyanonnan próbáltak gólt lőni és nem sikerült úgy eltalálni hogy ne pattanjon le a gólvonal előtt és ne a rövidbe vagy középre menjen. Ezen kívül méricskélték hogy Ter Stegennek csak akkor lett volna esélye kitolni ha jóval közelebb van a kapuhoz vagy a hosszúnál... Az fel sem vetődött hogy ilyen szituációban neki a hosszún kellett volna állni mert ha ezt helyzetnek nevezzük akkor sem volt indokolt.

    Ha jobban megnézed, Florenzi labdája a hosszú felső alatt fél méterrel csapódik le és még a kapufa is benne van. És nem üres pályán lőtte üres kapura, hanem egy az előtte a területet szűkítő Barcelona játékos zavarásában, és zseniális helyzetfelismeréssel, ami szintén számít.

    Ha megnézed ezt a Destro gólt, látszik hogy közelebbről is lőtte, nem kapufára és onnan a hálóba csapódott, a kapus jó oldalon állt és közelebb a gólvonalhoz, mégsem tudta kiszedni. [link]

    --------------------------

    Grat Lajcsi! Jól megy a játék... :R Gyere is vissza a nyáron. :D

    Na verjél még egyet vagy Jovetic és a 2-2 hasznos lenne és talán a szitut tekintve az Interesek is elfogadnák.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák