Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    elmélkedek egyet hangosan..
    ez a United akkora, de akkora egy kommersz csapat lett, tényleg már már tottenham-i szint, és ez angol léptékkel mérve elborzasztó.. a régi nagy glory, glory United-es idők az öreg távozásával együttesen, félelmetes precizitással eltávoztak és maradt a lelketlen sivárság, az innen, onnan szedett-vedett emberkékkel való hol sikeres, de inkább sikertlene szenvedés, hülyébbnél hülyébb edzői próbálkozások...
    az öreg tudhatott valamit. sose állhattam igazán, mint ahogy a csapatot se, de '99-ben a nou campban a bayern elleni fordításukat annak idején azért én is megkönnyeztem és bár nem lettem utána sem united-es, a csapat méltóságát mindig is tiszteltem. de ez érthető.. akkor bazmeg, milyen játékos egyéniségei voltak, nem csak edzőnagyságuk. Keane, Scholes, a spice 7-es, szélvész szélső (fene a száját még mindig azért a fa-kupás döntőbeli góljáért az ágyúsok ellen), Neville, Ferdinand, Irwin, egy szar holland kapus... uralkodók voltak.
    egyik legjobb kis cimborám hatalmas united-es volt ezen időkben, kb a 90-es évek második felétől. tartott ez kb a '00-es évek végéig végül nála - Fergie távozásig kb jah - és bár lehet őt támadni hűtlenséggel meg hasonlókkal, de mindig ő jut eszembe a United-ről - hát főleg mostanában -, amikor sír jómagam és a néhány üveg bontott sörösüveg társaságában, hogy mennyire ótvar és megakomersz lett a régi kedvenc csapata, milyen szar már ez.. nem bírja egyszerűen szeretni már őket.
    "ideje tényleg valami új kedvenc után nézni.." xd
    mélyen együtt tudok vele érteni és érezni..
    Murinnyó vajon elhozza-e a várva várt glory időket újra nekik, mint egy valami milánói csapatnál, nem is olyan rég?...
    rohadtul kiváncsi leszek azért rá

Új hozzászólás Aktív témák